Teste de evaluare pentru clasa a II-a - 15 teste Comunicare in limba romana, 12 teste Matematica

Teste de evaluare pentru clasa a II-a - 15 teste Comunicare in limba romana, 12 teste Matematica
-3%
Preț: 15,52 lei
16,00 lei (-3%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele

DESCRIERE

 Evaluare pentru clasa a II-a - Teste este un instrument de lucru foarte util elevilor de clasa a II-a care se pregatesc pentru sustinerea examenului de evaluare nationala.
 Contine:
15 test de comunicare in limba romana scris - citit
12 teste de matematica

 Testele de comunicare in limba romana evalueaza capacitatea de utilizare coreca si adecvata limbii romane prin exercitii de intelegere a textului literar si nonliterar si de redactare a unor texte scurte specifice: biletul (de informare, de multumire, de solicitare), felicitarea, dialogul, texte, care au ca suport intrebari orientative date. Testele de matematica propun exercitii variate de calcul, logica, efectuare de operatii, fractii, unitati de masura si proleme din materia predata in primii doi ani de studiu la scoala.

In conformitate cu programa scolara.


Nr. de pagini: 112
Autori: Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
Anul aparitiein: 2015
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.