Mirela Ilie, Caiet de vacanta pentru clasa a II-a

Mirela Ilie, Caiet de vacanta pentru clasa a II-a
PRP: 14,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 11,90 lei
Diferență: 2,10 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Categoria: Altele

DESCRIERE

Caietul de vacanta pentru clasa a II-a este un suport de lucru util pentru fixarea si aprorundarea notiuntlor studiate in cursul anului scolar la disciplinele COMUNICARE IN LIMBA ROMANA si MATEMATICA SI EXPLORAREA MEDIULUI.

Contine 16 capitole care abordeaza integrat activitatite specifice acestor discipline, pornind de la o varietate de texte narative si lirice din universul copilariei.

Exercitille de comunicare in limba romana pun accent atat pe intelegerea textulut citit, cat si pe aprorundarea notiunilor de vocabular, gramatica, ortografie si punctuatie invatate (identificare timp, spatiu, personaje; asezarea textului in pagina; completarea spatillor libere; cuvinte cu sens asemanator/ opus; cuvinte cu aceeasi forma, dar inteles direrit; ordonarea cuvintetor in propozitii; despartirea in silabe; grupurite de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi; scrierea corecta a consoanei m inainte de b/ p, ortogramele sa/ s-a, sau/ s-au, i-a/ ia), si pe scrierea unor texte scurte si coerente pornind de la cerinte specifice (biletul, felicitarea, afisul).

Exercitiile de matematica si explorarea mediului vizeaza operatii de adunare, scadere, inmultire si impartire cu numere naturale (0-1000); fractii; ordonare si comparare; numere pare si impare; vecinii numerelor; figuri geometrice plane si tridimensionale; unitati de masura/ instrumente (metru, centimetru, litru, kilogram; batanla); exprimarea timputui; anotimpurtle; calendarul; organizarea datelor in graftce/ tabele; circuitul apei in natura; partile componente de plantelor si animalelor; medii de viata; forme de relief; localizarea in spatiu; Sistemul Sotar.

In conrormitate cu programa scolara in vigoare

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2016

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.