• Blog

  • 35 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Editura Daksha a lansat cartea, CRISTALUL ETERIC - Al treilea tunel, de Radu Cinamar (volumul 7 din serie).
CRISTALUL ETERIC – Al treilea tunel
 
În mod surprinzător, la mai puţin de un an de la ultima apariţie publicistică a sa (Geneza uitată – martie, 2019), Radu Cinamar ne trimite la redacţie un nou manuscris. Pentru cititorii interesaţi, nu mai este un secret faptul că autorul prezintă în cărţile sale elemente cu un conţinut ezoteric ridicat, actual şi practic. Observaţiile şi analizele sale sunt coroborate şi cuprind un spectru larg de interes: de la ştiinţă la spiritualitate sau de la psihologie la ezoterism, de la istoria umanității la aspecte sociologice etc., dar după părerea noastră totul este adus la un numitor comun, cel al evoluţiei fiinţei umane în totalitatea ei.
 
Pentru a uşura unele dintre informaţiile la care autorul face referire în cărţile sale, mai ales începând cu acest ultim volum, ne-am permis să adăugăm mai multe note explicative de subsol, care să lămurească mai bine cititorul.
 
CRISTALUL ETERIC – Al treilea tunel încheie atât un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cât şi misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, volumul face o foarte interesantă „turnură”, orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americană. Ni se pare de asemenea foarte interesant că, pentru prima dată după aproape 14 ani, Radu Cinamar ne oferă în acest volum date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit. Cartea prezintă de asemenea o informație-cheie, îndelung dezbătută şi considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea reală a Lunii. Totul este explicat în amănunt şi în mod cronologic, la fel ca şi în cazul elementelor despre originea omului, prezentate în Geneza uitată. Este uluitor și totodată fascinant, dar cu atât mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evoluției noastre individuale.
 
Volumele lui Radu Cinamar impresionează prin acurateţea detaliilor, prin ineditul lor, la care se adaugă valoarea de natură spirituală şi ezoterică a informaţiilor pe care ele le conțin. Acesta, considerăm noi, reprezintă cu adevărat nucleul seriei fenomenale de cărţi pe care autorul ni le pune la dispoziție, serie care este prezentă pe piață de 15 ani!
Fizica Povestita cartea ce a fost scrisa pe parcursul a 10 ani de autor Cristian Presura

“Fizica Povestită”


Cartea a fost scrisă pe parcursul a 10 ani și a fost principala preocupare a profesorului după lansarea pe piață a patentului de către compania Phillips. Lucrarea a avut un total de 10 variante, în fiecare an profesorul recitea și restructura varianta precedentă, proces continuat până la varianta finală. Lucrarea este una de specialitate, abordând domeniul fizicii avansate și clasice, într-o manieră mai restrânsă.

 

Capitolul care a ocupat cel mai mult timp și a necesitat o muncă deosebită din partea să a fost cel legat de mecania cuantică, urmat de completări și revizuiri conform celor mai recente noutăți la acea vreme (2014). În prezent (2019) “Fizică Povestită” este un bestseller, cartea bucurându-se de un număr mare de vânzări, fiind folosită că și sursă de documantatie în unele medii universitare din România.

Carte noua scrisa de autorul Valeriu Popa - De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata
În momentul în care apare o boală noi nu trebuie să ne răzvrătim împotriva lui Dumnezeu pentru suferinţa noastră, ci să ne rugăm pentru întărirea noastră şi să ne ducem crucea până la capăt. Căci dacă nu eraţi bolnavi vă trăiaţi viaţa mai departe în comodităţile de zi cu zi, egoişti, nesimţitori la viaţa şi suferinţa din jur. Acum aţi început căutarea, a apărut nevoia de înţelegere, vreţi să citiţi, vreţi să vă schimbaţi. Acceptaţi că ceva în viaţa dumneavoastră nu este în regulă şi doriţi o transformare profundă. Or, această minune intervenită în viaţa şi voinţa dumneavoastră a făcut-o numai suferinţa”
MEMOMED 2014, editia 20 structurat in doua volume
Cartea MEMOMED 2014, editia 20 este structurat in doua volume. MEMOMED 2014 este recomandat atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice
Noi vă recomandăm!
Pregateste-te sa intri in Inferno lui Dan Brown
Cartea Inferno scrisa de Dan Brown va fi disponibila in Romania incepand cu 26 August 2013
Cea de-a 18-a editie, MemoMed 2012 structurat in trei volume
Aparitia cartii MEMOMED 2012 reprezinta o noua premiera in literatura de specialitate, atat prin informatia actualizata cat si prin faptul ca, pentru prima data este integrat in lucrare un volum nou, dedicat fitoterapiei.
Manual de Protetica Dentara pentru Rezidentiat
Primul manual de Protetica Dentara, in doua volume a fost lansat la Congresul Societatii Balcanice de Stomatologie (BASS).
SOS Adolescentii. Nesiguranta, emotii, prietenii de tot felul, limbajul corpului
Cinci sfaturi pentru a va imbunatati comunicarea cu adolescentii
Promo non-stop!
Cartea,, Intreaba-ma orice" de Mihaela Radulescu
Ultima carte scrisa de Mihaela Radulescu ,,Intreaba-ma orice" face parte din colectia “Hors Collection” a editurii Polirom
Carti ale autorului Serghei Nikolaevici Lazarev
Cu ceva timp in urma aparea in Rusia, concomintent la doua edituri diferite, “Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin” o carte care prin argumente intemeiate pe fapte concrete, a dinamitat intreg edificiul filozofiei materialiste afirmand si demonstrand cu fapte greu de contrazis prioritatea spiritului asupra materiei. Autorul lucrarii, Serghei Nikolaevici Lazarev, un cunoscut bioenergetician rus, a facut o descoperire care ar putea revolutiona intreaga conceptie contemporana asupra diagnosticarii si tratarii bolilor.
Carti de OSHO. Pe numele sau real Chandra Mohan Jain
Cateva despre Osho si invataturile sale
Sexualitatea dupa 40 de ani
Sexualitatea si sexul dupa 40 de ani.  Adevarata viata sexuala incepe dupa 40 de ani?
Pagina: 13
Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.