Mirela Ilie, Caiet de vacanta pentru clasa I - Editia a II-a 2016

Mirela Ilie, Caiet de vacanta pentru clasa I - Editia a II-a 2016
-3%
Preț: 13,58 lei
14,00 lei (-3%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Categoria: Altele

DESCRIERE

Caietul de vacanta pentru clasa I este un suport de lucru util pentru aprorundarea notiunilor studiate in cursul anului scolar la disciplinele COMUNICARE IN LIMBA ROMANA si MATEMATICA SI EXPLORARE. A MEDIULUI.

Contine 15 capitole structurate pe direrite teme de vacanta (in natura, in parcul de distractii, la bunici, la zoo, in universul jucarillor, la cinema, la teatru, in lumea legendelor sl a povestlior cu talc), care abordeaza integrat activitatile specifice acestor discipline.

Exercitiile de comunicare in limba romana pun accent atat pe intelegerea textului citit, cat si pe exersarea notiunilor de vocabular, gramatica, ortografie si punctuatie invatate (identificare timp, spatiu, personaje; asocierea intre imagini si cuvinte; completarea spatiilor libere; identificarea cuvintelor cu sens asemanator/ opus; ordonarea cuvintelor in propozitii; despartirea in silabe; articularea cuvintelor; grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi), si pe scrierea unor texte scurte si coerente pornind de la cerinte specifice (biletul, invitatia si jumalul).

Exercitiile de matematica si explorarea mediului vizeaza operatii de adunare si scadere cu numere naturale (0-100); ordonare si comparare; numere pare si impare; geometrice plane si tridimensionale, unitati de masura (centimetru, litru); exprimarea timpului; anotimpurile; calendarul; starile apei in natura; forme de energie, partile componente ale plantelor si animalelor; orientarea si localizarea in spatiu.

In conformitate cu programa scolara in vigoare

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2016

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.