Introducere în terapia psihanalitică, vol. 2

Introducere în terapia psihanalitică, vol. 2
-20%
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-010-0
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 312
Categoria: Curs

DESCRIERE

Al doilea volum din cartea lui Wolfgang Mertens conţine o parte din cele mai importante capitole ale tehnicii psihanalitice: regula fundamentală (asocierea liberă), interpretarea şi reconstrucţia, transferul şi nevroza de transfer, utilizarea transferului. Fiecare capitol beneficiază de o retrospectivă istorică şi de prezentarea celor mai recente teorii şi controverse referitoare la tehnica psihanalitică. Ilustrarea teoriei prin cazuri clinice transformă acest volum, împreună cu cel de-al treilea, într-un adevărat tratat de tehnică a psihanalizei contemporane şi prin aceasta într-un instrument de lucru de neînlocuit pentru psihanalişti, psihoterapeuţi, psihologi, psihiatri.
***
Prof. dr. Wolfgang Mertens este profesor de psihologie clinică şi psihanaliză la Universitatea Ludwig-Maximilian din München.

Titlul original: Einführung in die psychoanalytische Therapie. Band 2
Publicată de: W. Kohlhammer GmbH, Stuttgart, 1990/1993
Limba originală: germană
Traducere: Roxana Melnicu şi Dana Verescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.110 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.