Introducere în terapia psihanalitică. Vol. 1

Introducere în terapia psihanalitică. Vol. 1
-20%
Preț: 19,18 lei
23,98 lei (-20,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-8291-55-0
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 336
Categoria: Curs

DESCRIERE

La mai bine de o sută de ani de la apariţie, psihanaliza continuă să se dezvolte, să provoace controverse şi să producă noi lucrări de sinteză. Între acestea din urmă, lucrarea în trei volume a lui Wolfgang Mertens, unul dintre cei mai cunoscuţi psihanalişti germani, se distinge prin câteva particularităţi care o recomandă:
- conţine o istorie concentrată a tehnicii psihanalitice de la Freud până la teoria relaţiilor cu obiectele şi psihologia sinelui;
- dezbate problema distincţiilor dintre psihanaliză, psihoterapia analitică şi psihoterapia bazată pe psihologia abisală;
- materialul prezentat este extrem de bine asimilat, expunerea reuşind să fie accesibilă, dar nu vulgarizatoare, fluentă, dar nu facilă.
***
Prof. dr. Wolfgang Mertens este profesor de psihologie clinică şi psihanaliză la Universitatea Ludwig-Maximilian din München.

Titlul original: Einführung in die psychoanalytische Therapie. Band 1
Publicată de: W. Kohlhammer GmbH, Stuttgart, 1990/2000
Limba originală: germană
Traducere: Roxana Melincu şi Dana Verescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.079 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.