Dictionar spaniol-roman de buzunar

Dictionar spaniol-roman de buzunar
-14,9%
Preț: 8,42 lei
9,90 lei (-14,95%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 328
Categoria: Dictionare

DESCRIERE

Dictionarul cuprinde cuvintele cele mai uzuale din limba vorbita, termeni stiintifici si tehnici patrunsi in limbajul curent, termeni si locutiuni familiare frecvente in operele literare, expresii idiomatice mai des intalnite si numeroase americanisme, realizandu-se un fond de aproximativ 17.000 de cuvinte-titlu.

Au fost omise multe substantive abstracte derivate din verbe, participiile, adverbele formate cu sufixul - mente, cand sensul lor coincide cu cel al adjectivelor din care deriva.

Pentru a economisi spatiu, omonimele au fost tratate sub acelasi cuvant-titlu, chiar daca au etimologie diferita.

In cazul unor substantive sau separat cu cifre romane forma de singular si cea de plural, pentru a evidentia faptul, ca forma de plural difera semantic de acesta

Prepozitiile cu care se construiesc verbele au fost indicate numai atunci cand nu corespund in cele doua Iimbi, iar in cazurile cand ele corespund s-au notat numai cand prezenta lor marcheaza schimbari semantice.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.101 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.