Dictionar spaniol-roman, 25000 cuvinte

Dictionar spaniol-roman, 25000 cuvinte
-15%
Preț: 17,60 lei
20,71 lei (-15,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 304
Categoria: Dictionare

DESCRIERE

Dictionarul spaniol-roman cuprinde aproximativ 25000 de cuvinte-titlu. In afara cuvintelor cele mai uzuale din limba spaniola, s-au inclus de asemenea termeni stiintifici si tehnici de mare circulatie, idiotisme, locutiuni familiare si multe americanisme.

Numele proprii mai importante, cu forme deosebite in cele doua limbi, prescurtarile uzuale spaniole si latino-americane sunt grupate in liste separate la sfarsitul dictionarului.

Dictionarul cuprinde si un capitol special cu sistemul flexionar al limbii spaniole, in care s-a rezervat un loc important conjugarii.

Traducerile sunt insotite de indicatii gramaticale numai cand categoriile lor gramaticale difera de cele ale cuvintelor-titlu.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.090 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.