Codul muncii. Legea dialogului social. Actualizat la 1. 02. 2015 - Cod 559 (Dima Luminita)

Codul muncii. Legea dialogului social. Actualizat la 1. 02. 2015 - Cod 559 (Dima Luminita)
Preț: 9,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Cod

DESCRIERE

Despre lucrare

Lucrarea reuneste Codul muncii (republicat in M. Of. nr. 345 din 18 mai 2011) si Legea dialogului social (republicata in M. Of. nr. 625 din 31 august 2012), cu modificarile ulterioare, inclusiv cu cele care au  fost introduse prin Legea nr. 12/2015 (M. Of. nr. 52 din 22 ianuarie 2015), oferind astfel o imagine de ansamblu asupra celor mai noi si mai importante schimbari aparute in legislatia muncii.

Cunoasterea si intelegerea legislatiei este facilitata prin intermediul a numeroase note utile si corelatii legislative, precum si prin notele de subsol si istoricul prezentat la inceputul actelor.

De asemenea, recursurile in interesul legii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in materie sunt introduse direct sub articolele la care se refera.

Din cuprins

    Codul muncii
    Legea dialogului social
    Initiativa legislativa a cetatenilor pentru modificarea si completarea Codului muncii

Puncte forte

    denumirile marginale adaugate de redactie articolelor Codului pentru facilitarea utilizarii textului
    corelatii cu legislatia secundara
    note utile privind modificari, abrogari legislative si republicari
    scurt istoric al fiecarui act normativ
    index alfabetic detaliat
    note privind modificari terminologice

Despre coordonator

Conferentiar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind titular al cursurilor de Dreptul muncii. Dreptul Securitatii Sociale, Drept Social European. Membru al Societatii Internationale de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale si al Centrului de Drept Social Comparat din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti


Nr. de pagini: 168
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.