Bacalaureat Biologie 2019 clasele XI-XII. Sinteze teste si rezolvari - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 -zece-. Editie revizuita - Stelica Ene

Bacalaureat Biologie 2019 clasele XI-XII. Sinteze teste si rezolvari - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 -zece-. Editie revizuita - Stelica Ene
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Prezenta lucrare este elaborată ca un auxiliar didactic pentru disciplina biologie, cuprinzînd în esentă continuturile manualelor şcolare alternative din programa de bacalaureat de Biologie vegetală şi animală - clasele a IX — a şi a X -a.

Lucrarea contribuie la formarea şi dezvoltarea competentelor din programa şcolară, permitând elevilor care sustin examenul de bacalaureat la disciplina biologie, o autoevaluare justă a cunoştintelor însuşite, prin rezolvarea testelor de evaluare propuse şi, ulterior, prin compararea cu solutiile de rezolvare din baremul corespunzător fiecărui test.

Procesele foarte complexe sunt prezentate cu acuratete prin utilizarea unui limbaj precis şi corect, sustinut de o ilustratie clară, care completează spectrul mai multor structuri şi functii şi care etalează într-un mod limpede mistere ale corpului uman. Activitătile de evaluare propuse valorizează creativitatea şi imaginatia elevilor pentru afirmarea performantelor în contexte cât mai apropiate de viata cotidiană.

Diversitatea itemilor din testele de evaluare facilitează adecvarea la realitătile concrete ale clasei şi unitătii de Invătământ. Lucrarea oferă elevilor oportunitatea de a oferii solutii viabile pentru mentinerea sănătătii şi pentru păstrarea unui mediu de viată optim.

Lucrarea a fost aprobata pentru a fi utilizată în unităţile de preuniversitar de MEN prin ORDINUL 3022/08. 012018 

Din cuprins:

CLASA a XI-a - ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA

1. Alcatuirea corpului uman
2. Functiile fundamentale ale organismului uman
2. 1. Functiile de relatie
Sistemul nervos
Analizatorii
Glandele endocrine
Sistemul osos
Sistemul muscular
2. 2. Functiile de nutritie
Digestia si absortia
Circulatia
Respiratia
Excretia
2. 3. Functia de reproducere

CLASA a XII-a - Genetica si ecologie umana

1. Genetica
1. 1. Genetica moleculara
1. 2. Genetica umana
2. Ecologie umana

Modele de teste
Subiecte date in anii anteriori la examenul de bacalaureatAutori: Stelica Ene- Coordonator, Ofelia Tanase, Cecilia Raducu, Nicoleta  Aron
Anul aparitiei: 2018
Nr. pagini: 248

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.