Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la BIOLOGIE clasele IX - X

Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la BIOLOGIE clasele IX - X
-17%
Preț: 20,34 lei
24,50 lei (-16,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la BIOLOGIE clasele IX - X. Prezentare - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la BIOLOGIE clasele IX - X. In lucrare sunt prezentate rezolvarile integrale ale tuturor subiectelor - I, II, III - propuse pentru Examenul de Bacalaureat 2009 la disciplina BIOLOGIE - proba E
si proba F.
Daca pentru subiectele I si II. B rezolvarile propuse nu pot prezenta alte variante de raspuns, pentru SUBIECTELE II. A. 1, II. A. 2 si III lucrarea se constituie doar ca un ghid, prezentand o anumita varianta de raspuns din multe alte posibile ce pot fi formulate (si prezentate)
la diferite cerinte ale acestora. De aceea, recomandam tuturor condidatilor sa pregateasca integral materia prevazuta in programa pentru bacalaureat si, in final, sa evalueze raspunsurile la diferite variante pe baza
rezolvarilor propuse in aceasta lucrare.
Cu convingerea ca procurarea ghidului practic de rezolvare a subiectelor de bacalaureat va poate asigura deplina reusita in confruntarea care va asteapta.


Nota:

- Toate subiectele sunt rezolvate integral
- La subiectele II.A.1, A.2 si III pot fi formulate si alte raspunsuri
- Timp de lucru: pana la examen

Autori: Coordonator Stelica Ene, Silvia Olteanu, Adriana Mihai, George Dumitrescu, Lucia Ene, Maria Divoiu

Nr.pagini: 203

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.