Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la Biologie clasele XI - XII

Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la Biologie clasele  XI - XII
-17%
Preț: 22,41 lei
27,00 lei (-17%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la Biologie clasele XI - XII. Descriere - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 (zece) la Biologie clasele XI - XII. Nota:
- Toate subiectele sunt rezolvate integral
- La subiectele II.A.1, A.2 si III pot fi formulate si alte raspunsuri
- Timp de lucru: pana la examen

Lucrarea se adreseaza elevilor din clasele IX - XII si in acelasi timp profesorilor, constituind un util instrument de lucru si de evaluare, ferind modele de invatare constienta si logica.
In lucrare sunt prezentate rezolvarile integrale ale tuturor - I, II, III - propuse pentru Examenul de Bacalaureat 2009 la disciplina Biologie - proba E si F.
Daca pentru SUBIECTELE  II. A.1, II.A.2 si III lucrarea constituie doar un ghid, prezentand o anumita varianta de raspuns din multe alte posibile ce pot fi formulate (si prezentate) la diferite cerinte ale acestora. De aceea
,recomandam tuturor candidatilor sa se pregateasca integral materia prevazuta in programa pentru bacalaureat si, in final, sa evalueze raspunsurile la diferitele variante pe baza rezolvarilor propuse
in acesta lucrare.

Autori: Coordonator Stelica Ene, Silvia Olteanu, Adriana Mihai, George Dumitrescu, Lucia Ene, Maria Divoiu
Nr.pagini: 203

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.