Viața fara retete

DESCRIERE

Parintele Haralambos Papadopoulos are curajul si onestitatea de a vorbi in ultima sa carte, Viata fara retete, despre cautarea de sine si a lui Dumnezeu in cuvinte ce neindoielnic vor emotiona, misca si trezi orice constiinta.

Nu doar confesiuni ale unui suflet ales, ci marturisiri in intonatii de rugaciune, incercari de trezire a propriei constiinte spre a intelege si transmite mai departe iubirea lui Dumnezeu, ce nu cunoaste oprelisti, hotar, limitare... Imbolduri de sensibilitate sacra spre a ne ascuti  auzul si a da urmare chemarii lui Dumnezeu...

***

„Dumnezeu nu e ceva ce cautam sa aflam in mod obiectiv, precum ceasul pierdut in spatele canapelei. Este nepotolita noastra sete dupa un sens al vietii. Focul acesta care se aprinde in noi si nu vrea sa se stinga. O absenta continua pe care dorim s‑o umplem.”

Pr. Haralambos Papadopoulos

 

 

 

Parintele Haralambos Papadopoulos s‑a nascut in anul 1975 in Heraklion, Creta. A absolvit Seminarul teologic din Creta, apoi Facultatea de Teologie din Tesalonic.

A publicat la Editura Armos: Chinezul, Dumnezeu si singuratatea (2011), Calea catre tine insuti (2014), Orice sfarsit e un inceput (2015), Vinovatia bucuriei (2016), Un Dumnezeu Care Se joaca de‑a v‑ati ascunselea (2017).

Publica constant pe blogul personal http://plibyos.blogspot.ro si pe pagina de Facebook unde are 30.000 de cititori. Sustine conferinte si dezbateri pe teme legate de familie si societate, fiind invitat in cadrul multor mitropolii din Grecia.

Slujeste in parohia Sfanta Irina din Pyrgos, in sudul Cretei. Este casatorit si are trei copii.

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0546 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.