Increderea, Haralambos Papadopoulos, Sophia

Increderea, Haralambos Papadopoulos, Sophia
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Religie

DESCRIERE

Nadejdea in Dumnezeu si in pronia Sa •
Cunoasterea de sine • Asumarea raspunderii •
Schimbarea atitudinii fata de viata • Acceptarea durerii

E foarte important sa intelegem ca increderea in pronia lui Dumnezeu este neindoielnic izbavitoare si mantuitoare, dar nicicum nu ne va scapa de ispitele si incercarile vietii. Insa ea ne va intari convingerea ca atat cele pe care le intelegem, cat si cele ce scapa puterii noastre de intelegere nu sunt intamplatoare, ci au un sens in existenta noastra.
Negresit, toate acestea vor fi insotite de experienta prezentei mangaietoare si intaritoare a Domnului, Care nu ne va lasa niciodata singuri si neajutorati.
* * *
Golgota este un loc comun tuturor oamenilor. S‑o acceptam si sa o folosim spre sfintirea noastra. Usor? Deloc. Prin harul lui Dumnezeu insa poate deveni realitate, traire de zi cu zi.
Arta vietii crestine este cum putem trece marea involburata fara a ne ineca, fara a ne pierde.

APARITIE: 2021
PAGINI: 120
FORMAT: 11x20 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.080 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.