Sisteme expert

Sisteme expert
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-99482-0-0
Editura:
Pagini: 410
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Sistemele expert constituie o clasă particulară de sisteme informatice bazate pe inteligenţa artificială, având drept scop reproducerea cu ajutorul calculatorului a cunoştinţelor şi raţionamentelor experţilor umani. Un asemenea sistem este capabil să colecteze şi să stocheze expertiza acumulată de persoane cu calificare superioară şi experienţă vastă şi să o difuzeze în cadrul intreprinderii sau să o încorporeze în sisteme informatice de asistare a deciziilor. Într-o manieră care favorizează latura aplicativă în raport cu cea teoretico-formală şi fără a presupune din partea cititorului decât cunoştinţe uzuale de economie şi informatică, cartea "SISTEME EXPERT" îşi propune să răspundă la următoarele întrebări: ce este, cum funcţionează şi cum se poate realiza un sistem expert?
Pentru a fi cât mai accesibile, majoritatea conceptelor şi noţiunilor expuse precum şi limbajul PROLOG şi cele două generatoare de sistem expert (VPExpert, HExpert) sunt însoţite de o serie de aplicaţii în domenii economice: finanţe, asigurări, contabilitate, marketing, management, etc. Cartea se adresează deopotrivă cadrelor de conducere, economiştilor şi informaticienilor care vor să se informeze şi respectiv să proiecteze şi să realizeze asemenea sisteme, studenţilor care au în planul de învăţământ discipline cu acest profil precum şi tuturor pasionaţilor de informatică.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.065 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.