Robert Bondoroi - Limba moderna engleza manual pentru clasa a III-a semestrul I - Contine editia digitala

Robert Bondoroi - Limba moderna engleza manual pentru clasa a III-a semestrul I - Contine editia digitala
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Limba engleza

DESCRIERE

V-am pregatit o excursie plina de peripetii in noul pachet educational "Limba engleza pentru clasa a III-a" (partea I). Destinatia aleasa: Londra

Pachetul educational este elaborat dupa noua programa scolara, fiind format dintr-un auxiliar (72 de pagini color) si un CD (varianta digitala). Trei prieteni, George, Anna si Erica, alaturi de simpaticele lor animale de companie (cainele Max si pisica Lily), pleaca intr-o frumoasa excursie la Londra.

Fiecare lectie incepe cu doua pagini de benzi desenate care au ca noutate o latura predictiva. Firul narativ al textului este intrerupt de o intrebare predictiva, la care elevii trebuie sa incerce sa raspunda inainte de a afla sfarsitul actiunii. Pentru a realiza acest lucru, pagina a doua a textului este indoita spre interior. Continuturile sunt insotite de ilustratii sugestive, menite a-l ajuta pe elev in intelegerea notiunilor noi. Fiecare unitate contine un chenar distinct dedicat sintetizarii unei probleme gramaticale amintite in lectie, care de asemenea serveste partea explicativa/ de observare/ descoperire (rubrica Grammar Stop), respectiv o banda de vocabular unde sunt sintetizati termenii, cuvintele recent dobandite (rubrica Word Pantry). La finalul fiecarei unitati de invatare se regasesc pagini dedicate recapitularii si evaluarii. Fiecare item de evaluare este insotit de descriptorii de performanta pentru acordarea calificativelor (foarte bine, bine, suficient).

Pe versiunea electronica elevul gaseste 45 de aplicatii si exercitii interactive, 37 de filmulete si lectii animate, precum si 60 de imagini didactice.. Acestea au rolul de a transforma invatarea intr-un proces placut si distractiv. Manualul electronic ruleaza atat pe PC, indiferent de sistemul de operare, cat si pe tablete sau telefoane smartphone.

Cuprins:

I. PLANNING A TRIP

Lesson 1  - Hello There! 

Lesson 2 - You`ve Got Mail! 

Lesson 3 - Are You Ready? 

Revision and Evaluation 

 

II. WELCOME TO LONDON

Lesson 4 - The Plane Takes Off

Lesson 5 - First Day in London 

Lesson 6 - Trick or Treat! 

Revision and Evaluation 

 

III. THE JONESES

Lesson 7 - Meet My Family! 

Lesson 8 - Home, Sweet Home 

Lesson 9 - Teachers Are Great! 

Revision and Evaluation 

 

IV. BRITISH WINTER

Lesson 10 - Santa Claus Is Coming to Town! 

Lesson 11 - Let`s Go Shopping! 

Lesson 12 - Enjoy Your Meal! 

Semestrial Revision and Evaluation 

Teacher`s Wand

Grammar Stop

Nr. de pagini: 72
Anul aparitiei: 2015
Autori: Robert Bondoroi, Miron Gliga, Ana-Maria Tantos
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.