Robert Bondoroi - Limba moderna engleza manual pentru clasa a III-a semestrul al II-lea - Contine editia digitala

Robert Bondoroi - Limba moderna engleza manual pentru clasa a III-a semestrul al II-lea - Contine editia digitala
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Limba engleza

DESCRIERE

Aventura prin Londra continua pentru cei cinci prieteni. Vor intalni personaje noi si vor descoperi locuri minunate in noul pachet educational „Limba engleza pentru clasa a III-a” (partea a II-a).

Pachetul educational este elaborat dupa noua programa scolara, fiind format dintr-un auxiliar (72 de pagini color) si un CD (varianta digitala). Anna, George si Erica isi vor face prieteni noi, alaturi de care vor merge la film, la zoo, in parcul de distractii si in multe alte locuri frumoase.

Fiecare lectie incepe cu doua pagini de benzi desenate care au ca noutate o latura predictiva. Firul narativ al textului este intrerupt de o intrebare predictiva, la care elevii trebuie sa incerce sa raspunda inainte de a afla sfarsitul actiunii. Pentru a realiza acest lucru, pagina a doua a textului este indoita spre interior. Continuturile sunt insotite de ilustratii sugestive, menite a-l ajuta pe elev in intelegerea notiunilor noi. Fiecare unitate contine un chenar distinct dedicat sintetizarii unei probleme gramaticale amintite in lectie, care de asemenea serveste partea explicativa/ de observare/ descoperire (rubrica Grammar Stop), respectiv o banda de vocabular unde sunt sintetizati termenii, cuvintele recent dobandite (rubrica Word Pantry). La finalul fiecarei unitati de invatare se regasesc pagini dedicate recapitularii si evaluarii. Fiecare item de evaluare este insotit de descriptorii de performanta pentru acordarea calificativelor (foarte bine, bine, suficient).

Pe versiunea electronica elevul gaseste 40 de aplicatii si exercitii interactive, 36 de filmulete si lectii animate, precum si 60 de imagini didactice.. Acestea au rolul de a transforma invatarea intr-un proces placut si distractiv. Manualul electronic ruleaza atat pe PC, indiferent de sistemul de operare, cat si pe tablete sau telefoane smartphone.

Cuprins:

I. WINTER FUN

 Lesson 13 - It’s Party Time!

 Lesson 14 - Let’s See a Film!

 Lesson 15 - Skating Is Great!

 Revision and Evaluation


II. SPRING IN LONDON

Lesson 16 - At the Zoo

Lesson 17 - The Playground

Lesson 18 - Our Band

Revision and Evaluation

 

III. WE ARE LOST!

 Lesson 19 - What’s the Weather Like?

 Lesson 20 - Where Are We?

 Lesson 21 - We Are Always Busy

 Revision and Evaluation


IV. GOODBYE, BRITAIN!

Lesson 22 - Farewell, Dear Friends!

Lesson 23 - Pen Friends

Lesson 24 - Goodbye, London!

Revision and Evaluation 

Semestrial Revision and Evaluation 

Teacher’s Wand

Grammar Stop

Nr. de pagini: 72
Anul aparitiei: 2015
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.