Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana, clasa a VIII-a - Sinteze, Aplicatii corelate competentelor, Teste

Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana, clasa a VIII-a - Sinteze, Aplicatii corelate competentelor, Teste
PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 16,60 lei
Diferență: 3,40 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2019
Pagini: 360

DESCRIERE

Cartea autorului Florin Ionita „Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana, clasa a VIII-a - Sinteze, Aplicatii corelate competentelor, Teste" de la editura ART GRUP EDUCATIONAL

Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara de limba si literatura romana in vigoare pentru pregatirea Evaluarii Nationale, in vigoare, avizata cu Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4431/29. 08. 2014.

Structurat in trei parti, volumul asigura aplicatiile/exercitiile necesare recapitularii si consolidarii cunostintelor dobandite in gimnaziu.


Partea I cuprinde sinteze ale continuturilor fundamentale (notiuni de constructie a comunicarii/gramatica si de teorie literara), structuri-tip ale unor raspunsuri complexe, modele de rezolvare si aplicatii pe texte-suport literare si nonliterare, precum si solutii, explicatii si bareme.

In partea a ll-a, elevii vor gasi aplicatii corelate competentelor specifice din programa de examen. in conceperea acestora au fost folosite tipuri variate de itemi: cu alegere duala si multipla, de asociere, cu raspuns scurt, de completare, intrebari structurate, rezolvare de probleme, compuneri/eseuri structurate si libere.

Partea a lll-a cuprinde 20 de teste, proiectate pentru a fi rezolvate in doua ore, precum si sugestii de rezolvare care sa faciliteze atat evaluarea, cat si autoevaluarea.
 


Autori: Florin Ionita, Mihail Stan, Anca Davidoiu-Roman, Florentina Leucutia, Marilena Lascar
ISBN: 9786060032151

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.