Pregatire pentru Bacalaureat 2021. LIMBA SI LITERATURA ROMANA - Avizat M. E. N - Aplicatii corelate competentelor si modele de teste

Pregatire pentru Bacalaureat 2021. LIMBA SI LITERATURA ROMANA - Avizat M. E. N - Aplicatii corelate competentelor si modele de teste
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2020
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare, pentru disciplina Limba si literatura romana, aprobata prin O. M. nr. 4923/2013.

Lucrarea este avizata de M. E. N. in sesiunea august- septembrie 2018, conform rezultatelor comunicate de C. N. E. E. la http://www. rocnee. eu/auxiliaredidactice.

Un obiectiv important pentru viitorii absolventi este sa verifice, in timp util, masura in care pot performa la examen. Pentru atingerea acestui obiectiv, ca element de noutate, volumul le pune la dispozitie elevilor, pentru inceput, numeroase aplicatii, care urmaresc punctual fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie; aplicatiile sunt urmate de 35 de teste concepute dupa modelul subiectelor oficiale, pentru un antrenament in conditii similare celor din examen. Lucrarea cuprinde, de asemenea, solutii si sugestii de rezolvare, dar si un dictionar de termeni literari.


Autori: Florin Ionita, Florentina Leucutia, Elena Jebelean, Diana Achim
Publicata in 2019
paperback, 444 pagini
Inaltime: 24 cm, latime: 16, 5 cm, grosime 2 cm, greutate 650 g
Cod: 9786060033547
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.