Piete financiare si decontari internationale

Piete financiare si decontari internationale
-5%
Preț: 31,35 lei
33,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

 Lucrarea Piete financiare si decontari internationale prezinta cadrul general al pietelor de capital si sistemul financiar international contemporan, in contextul globalizarii economiei mondiale si al transferurilor internationale de capital, facilitate de dezvoltarea comunicatiilor si transporturilor, respectiv, de reducerea costurilor acestor servicii.

      De asemenea, pietele monetar-valutare si financiare, inclusiv instrumentele de plata si credit internationale, constituie o componenta importanta a finantelor internationale si, din acest punct de vedere, s-a cautat realizarea unor legaturi de structura, pornindu-se de la elementele fundamentale ale pietei monetare, continuand cu instrumentele de plata si credit din comertul si finantele internationale, respectiv, structura organizatorica si functionala a pietelor de capital si a sistemului financiar international.

      Evolutia pietelor de capital (financiare) si eficienta economica a investitiilor pe piata capitalului constituie, de asemenea, elemente structurale importante ale prezentei lucrari.

      Autorul trateaza intr-o maniera sistemica instrumentele monetar-financiare, atat ca elemente care stau la baza schimburilor economice internationale, cat si ca elemente de natura activelor financiare, capabile sa produca venituri viitoare, impreuna cu institutiile primare si secundare ale pietei capitalului, incluzand in aceasta categorie si sistemul bancar international.

      Instrumentele, tehnicile si modalitatile de plata utilizate in decontarile internationale constituie componente importante ale acestei lucrari, cu largi aplicatii in stiinta si practica economica.

An aparitie 2010
Nr. de pagini 271
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.118 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.