Marketing financiar-monetar

Marketing financiar-monetar
-5%
Preț: 35,15 lei
37,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Management

DESCRIERE

Prezentul curs depaseste bariera „financiar-bancara” si incearca sa dezvolte si sa aplice principiile si regulile marketingului, la nivelul pietei capitalului, care include atat piata monetara, cat si piata titlurilor de valoare (piata actiunilor) si cea a titlurilor de datorie (piata obligatiunilor), la care se adauga, desigur, piata instrumentelor derivate, care permite efectuarea de operatiuni financiare, avand la baza active suport.

      Pentru intelegerea aprofundata a fenomenelor si proceselor financiar-monetare, intr-o abordare de marketing, structura cursului include si multe elemente de economie monetara (bancara) si chiar de management sau contabilitate, toate avand menirea de a cristaliza notiunile de marketing, de a intelege culegerea si transmiterea informatiilor de marketing, care stau la baza deciziilor din sectorul financiar-monetar.

      Elaborarea cursului a necesitat o bibliografie completa care include materiale emise de Banca Nationala a Romaniei, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Centrala Europeana, Trezoreria statului si alte institutii specializate de pe piata financiar-monetara, dar si lucrari de specialitate in care se regaseste munca multor profesori si specialisti din domeniul financiar-monetar.

ISBN 978-973-709-592-3
An aparitie 2012
Nr. de pagini 296
Format 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.