Patrimoniul turistic al Romaniei

Patrimoniul turistic al Romaniei
PRP: 50,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 41,00 lei
Diferență: 9,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Actualul curs universitar „Patrimoniul turistic al Romaniei” nu este doar un simplu material didactic dedicat studentilor, ci si o sinteza a tot ce are tara noastra mai reprezentativ pentru a putea fi valorificat echilibrat si durabil din punct de vedere turistic. Experienta prin turismul organizat din tara noastra, de aproximativ doua secole, poate fi mereu imbogatita ca oferta turistica.

Extinderea fenomenului de globalizare economica, culturala si sociala, a circulatiei rapide in orice parte a globului, trebuie sa determine in timp si spatiu o mai mare intelegere si actiune pentru pastrarea intregului patrimoniu turistic ca suport al identitatii nationale, regionale si locale, cu diminuarea conditiilor de degradare si distrugere ireversibila, dincolo de multiplele interese economice de moment. In realitate, pentru orice vizitator ori turist, cunoasterea in timp si spatiu a intreg patrimoniului turistic national nu ajunge pe durata unei vieti, desi foarte multi se orienteaza catre locuri exotice, pentru ca noi nu stim sau nu vrem sa ne valorificam aceste bunuri si valori de exceptie.

Autorii, geografi din pasiune si cu specializare in domeniul turismului, au incercat sa ofere cea mai actuala imagine a tot ceea ce inseamna patrimoniul turistic al tarii, coroborata cu o scurta evaluare a gradului de dezvoltare turistica dar si ale problemelor de mediu, precum si ale noilor orientari in dezvoltarea acestei industrii a ospitalitatii, confruntata cu o concurenta tot mai acerba la nivel european si mondial. Abordarea s-a sprijinit pe date conceptuale, istorice, geografice si culturale, economice, specifice domeniului turistic, de protectie a mediului si a patrimoniului, toate selectate pentru a demonstra caracteristicile deosebite ale patrimoniului turistic al Romaniei.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

28,70 lei
PRP: 35,00 lei
Created in 0.0944 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.