O calatorie prin Corpul Uman. Material didactic pentru Gimnaziu, Liceu si Scoli Sanitare Postiliceale - Editie revizuita

PRP: 69,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,94 lei
Diferență: 30,96 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2013
Categoria: Anatomie

DESCRIERE

Dezvoltarea fulminanta a societatii a dus la modificarea mediului, cu urmari imediate asupra sanatatii umane. Pentru a ne apara de factorii care ar putea dezechilibra functionarea organismului nostru, trebuie, mai intai, sa-i cunoastem structura si functionarea. In acest sens, lucrarea O calatorie prin corpul uman, ne ofera schite sintetice ale lectiilor de anatomie si fiziologia omului, respectand curriculum-ul national de biologie, si nu viziunea unui anumit manual. Aceste schite sunt utile atat profesorilor de biologie, in special debutantilor, in activitatea de predare-invatare la clasa, cat si elevilor, in pregatirea temelor curente, pentru diferite competitii sau pentru admiterea in invatamantul superior. In fata exploziei de cunostinte biologice, profesorului de specialitate ii revine menirea de a transmite elevilor ceea ce este mai nou si mai reprezentativ pentru aceasta stiinta, al carui obiect, viata, si in special, forma sa superioara de existenta, omul, reprezinta centrul cercetarilor inceputului de mileniu trei. Textul lucrarii cuprinde cele mai noi cunostinte in domeniu, prezentate clar, direct si la obiect, realizandu-se acea informare necesara inteiegerii fenomenului la nivel structural si functional. Aceasta intelegere este mult usurata de schemele si desenele sugestive, care sunt un bun ghid  ual pentru text. Lucrarea poate fi utilizata ca material auxiliar informational in pregatirea temelor de anatomie si fiziologia omului si se recomanda atat pentru gimnaziu cat, mai ales, pentru liceu.

Traian Saitan

Sistemul nervos
Functia de reproducere
Sistemul endocrin
Sistemul locomotor
Sistemul digestiv
Sistemul circulator
Sistemul respirator
Sistemul excretor

Nr. de pagini: 234
Anul aparitiei: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0729 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.