Bacalaureat 2014 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a conform modelelor stabilite de MEN

Bacalaureat 2014 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a conform modelelor stabilite de MEN
PRP: 24,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,18 lei
Diferență: 6,72 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

Lucrarea Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a isi propune sa indrume absolventii de liceu, in vederea promovarii, cu rezultate foarte bune, a examenului de bacalaureat.

Prezentarea sistematizata a capitolelor incluse in programa de bacalaureat, din materia studiata in clasele a XI-a si a XII-a, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 50 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare integrala a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea puterii de selectare a variantelor corecte de raspuns, a capacitatii de redactare si formulare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific.

Nr. de pagini : 288
Anul aparitiei : 2014
Autori : Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Dragomir

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.087 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.