Noua hipnoza ericksoniana

Noua hipnoza ericksoniana
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: ISBN 973-99482-3
Editura:
Pagini: 222
Categoria: Curs

DESCRIERE

Lucrarea îşi propune să prezinte pentru prima dată cititorilor din ţara noastră principăiile şi tehnicile hipnozei permisive, elaborate de Milton Erickson (1901-1980).
Milton Erickson recunoscut ca fiind ceea mai faimoasă autoritate mondială în hipnoterapie strategică de scurtă durată a fost una dintre cele mai creative, receptive şi ingenioase personalităţi care a obţinut vindecări spectaculoase şi a influenţat numeroase generaţii de psihoterapeuţi. Analiza şi prezentarea metodelor sale, demers de altfel foarte dificil, pot servi drept sursă de inspiraţie tuturor celor interesaţi de cunoaşterea şi influenţarea benefică a psihicuului uman. Lucrarea se adresează psihologilor, medicilor, pedagogilor, dar şi publicului larg doritor să-şi sporească orizontul cunoaşterii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.094 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.