Gandirea Pozitiva

Gandirea Pozitiva
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-99482-2-7
Editura:
Pagini: 368
Categoria: Curs

DESCRIERE

Observaţiile empirice şi cercetările ştiinţifice arată că oamenii cu gândire pozitivă se descurcă mai bine în situaţii dificile, au o mai mare capacitate de efort fizic şi intelectual, rezistă mai bine la situaţii stresante şi chiar la îmbolnăviri, obţin rezultate superioare faţă de alţi oameni cu aptitudini asemănătoare. Gândirea pozitivă este o atitudine care permite omului să descopere mai uşor părţile bune ale unei situaţii şi să găsească mai repede soluţii optime la problemele cu care se confruntă.
Lucrarea ne ajută să ne formăm depinderile de gândire pozitivă. Ea se adresează psihologilor, medicilor, studenţilor în psihologie şi medicină, care doresc să-şi însuşească noţiunile de bază ale terapiilor raţional-emotivă şi cognitiv-comportamentală, precum şi publicului larg, doritor de autoperfecţionare.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.108 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.