Nelica Mihai, Domeniul Stiinte. Fise interdisciplinare pentru proiecte tematice. Nivelul II

Nelica Mihai, Domeniul Stiinte. Fise interdisciplinare pentru proiecte tematice. Nivelul II
-25%
Preț: 10,84 lei
14,45 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Acest auxiliar destinat colegelor noastre - educatoare - se vrea o pledoarie pentru activitatile de evaluare, ilustrate cu fise ce tin de un algoritm de lucru, si pe care-l oferim spre consultare celor interesate.

Nu le consideram modele si nu sugeram a fi folosite ad-litteram deoarece fiecare cadru didactic are conceptia, creativitatea sa pe care si-o adapteaza in procesul instructiv - educativ la grupa si la contextul in care isi desfasoara activitatea. A aborda lucrul pe proiecte tematice reprezinta intelegerea ca activitatea cu prescolarii este una laborioasa, care ne determina pe noi, educatoarele, sa cercetam fenomenul din perspectiva temelor anuale de studiu. Prevederile curriculare ne asigura libertatea lucrului pe proiecte tematice. Astfel, trebuie sa tinem seama de necesitatea selectarii obiectivelor iar succesul activitatii didactice este conditionat de claritatea si ordonarea obiectivelor, in scopul de a produce schimbari controlate si dirijate, caracterizate prin intentionalitate.

           Progresul si achizitiile inregistrate pe parcursul derularii unui proiect, vor fi vizibile in atitudinile, comportamentele, deprinderile pe care copiii le-au dobandit, in cunostintele nou-insusite, toate fiind reflectate in portofoliul proiectului.Autor(i): Mihai Nelica, Maftei Tincuta
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 44

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.