Nelica Mihai, Domeniul Limba si comunicare. Fise interdisciplinare. Nivel II

Nelica Mihai, Domeniul Limba si comunicare. Fise interdisciplinare. Nivel II
-25%
Preț: 10,84 lei
14,45 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele

DESCRIERE

Auxiliarul „Alfabetul florilor” reprezinta un curriculum suport pentru realizarea obiectivelor si finalitatilor curricum-ului oficial in domeniul „Limba si comunicare”.

Continuturile, vizeaza deprinderi si abilitati de comunicare orala si scrisa, structurate de la simplu la complex, adresate prescolarului de 5-6 ani, care a parcurs etapele cronologice in formarea si dezvoltarea unor comportamente intelectuale si psihomotorii pe care le solicita sarcinile de invatare.

         Prin intermediul imaginilor, copilul poate cunoaste si memora literele de tipar ale alfabetului limbii romane.

Interesul pentru cunoasterea literei este trezit de poezie - destinata literei respective.

        Completarea activitatii se va realiza prin scris - deoarece s-a demonstrat ca nu se poate separa cititul de scris, scrisul succedand cititul. Consideram ca cele doua activitati intelectuale trebuie abordate integrat, interconditionat, ca un proces complex, riguros organizat.Autor(i): Mihai Nelica, Maftei Tincuta
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 88

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.