MemoMed 2013. Editia 19 - Structurat in doua volume

MemoMed 2013. Editia 19 - Structurat in doua volume
-30%
Preț: 52,50 lei
75,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Farmacologie

DESCRIERE

Cartea MEMOMED 2013 este structurat in doua volume. Cartea MEMOMED 2013 este recomandat atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice.

Volumul 1, Memorator de farmacologie alopata.
Volumul 2, Ghid farmacoterapic alopat si homeopat.Ca in fiecare an, Memoratorul de Farmacologie alopata este„revazut si adaugit”.

In acest fel s-a imbogatit cu:

   - Substante active noi, introduse in terapeutica din Romania in cursul anilor 2011-2012.

   - Produse farmaceutice noi, etice si generice, inregistrate in perioada mentionata. Se remarca un numar crescut de produse din categoria„terapie biologica”. Aceste produse, obtinute prin biotehnologie, reprezinta nota dominanta a noutatilor in farmacologia din ultimii ani.

  - Schimbari de incadrari in cadrul clasificarii ATC, in conformitate cu hotararile WHO Collaborating Centre for Drug Statistics Methodology al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

   - Modificari privind modul de eliberare din farmacii a unor medicamente, in conformitate cu prevederile Agentiei Nationale a Medicamentului.

   - Aparitia unor„Avertizari de farmacovigilenta” emise de Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA).

   - Aducerea la zi a preturilor medicamentelor in conformitate cu„Catalogul national al preturilor la medicamentele de uz uman eliberate cu prescriptie medicala, autorizate de punere pe piata”, elaborate de Ministerul Sanatatii (MSF– DGF). Anul aparitiei: 2013 Nr. pagini: MemoMed - 1118, Ghid farmaco terapic - 295 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
MemoMed 2013. Editia 19 - Structurat in doua volume

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.