Intoarcerea la natura - Analogia Organism uman (Organism social)

Intoarcerea la natura - Analogia Organism uman (Organism social)
-15%
Preț: 14,45 lei
17,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea aceasta se adreseaza tuturor locuitorilor tarii. Fiecare locuitor reprezinta un organism uman, format din elemente de baza (celule), din structuri rezultate prin reunirea mai multor celule (tesuturi, organe, aparate, sisteme) si din capacitati, rezultate ale functiilor coordonate ale structurilor si ale interactiunilor acestora.
Totodata fiecare organism uman reprezinta un element de baza (celula) din organismul social, format din structuri rezultate prin reunirea mai multor oameni (birouri, servicii, ateliere, directii, sectii) si din capacitatile rezultate ale functiilor coordonate si ale interactiunilor acestora.
In fine, fiecare locuitor al tarii este un elector, o persoana care are dreptul de a participa la alegeri, pentru desemnarea conducatorilor societatii.
Ca organism uman, cu demnitate, ca parte a unui organism social, care ar trebui sa asigure tuturor membrilor sai o viata demna si ca elector, care are dreptul sa si aleaga conducatorii in deplina cunostinta de cauza, fiecare elector ar trebui sa aiba cunostinte, macar elementare, despre organizarea si conducerea societatii.
Prin cartea aceasta autorul isi propune sa aduca o mica contributie la aceasta cunoastere.
Cartea aduce in mintea cititorilor idei mai mari sau mici, importante pentru viata fiecaruia in societate si in natura. Cartea invita la cugetare, pentru a se ajunge la intelegere si apoi, eventual, a se trece la actiune, pentru binele individual si social.

Anul publicarii: 2010
Format: 10, 5*20 cm
Nr. pagini: 248

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.