Marturii pentru biserica: Vol. IX

DESCRIERE

Lucrarea misionara interna, metode eficiente de abordare a zonelor albe, publicatiile si lucrarea de raspandire a lor, lucrarea in orase, implicarea laicilor in diferitele ramuri de activitate, lucrarea in domeniul sanatatii, lucrarea pentru cei marginalizati, libertatea religioasa, nevoia de unitate, credinciosia in administrare sunt temele abordate in acest volum de Marturii pentru Biserica. Daca nu am sti ca aceste solii au fost scrise in perioada 1904-1909, deci cu peste 100 de ani in urma, am putea sa credem ca avem in fata o lista cu prioritati din planurile si proiectele Bisericii din Romania in aceste zile.

 

Cateva dintre marturiile cuprinse in acest volum au fost date de Ellen White cu ocazia ultimei sale participari la o Sesiune a Conferintei Generale, in 1909, cand era in varsta de aproape 80 de ani. Lucrarea inceputa cu o mana de credinciosi si organizata in 1863 sub conducerea unui comitet alcatuit din trei persoane crescuse in mod minunat – se ajunsese la 85 000 de membri, 1 200 de slujitori, iar Conferinta Generala era organizata pe departamente, diviziuni si uniuni, impartindu-se astfel povara raspunderii intre cei aflati in campurile din diferite parti ale lumii. In toate acestea, se vedea clar cum Dumnezeu a condus Biserica si lucrarea Sa pas cu pas, prin sfaturile, indemnurile, mustrarile, incurajarile si descoperirile date la timpul potrivit prin mesagerul ales de El.

 

„Cuvantul proorociei, facut si mai tare” tocmai prin aceste impliniri aducatoare de roade care se vad, este pus acum in mana celor care doresc sa ia aminte la el.

 

Nr. de pagini: 224

An aparitie: 2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0998 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.