Sfintirea vietii, Ellen G. White, Viata si Sanatate

Sfintirea vietii, Ellen G. White, Viata si Sanatate
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

De ce o carte despre sfintire? Pentru ca Scriptura spune: „Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul” (Evrei 12: 14).

 

Scriind dintr-o profunda experienta in lucrurile lui Dumnezeu si avand mintea si inima iluminate de Duhul Sfant, autoarea analizeaza atent elementele adevaratei sfintiri, punandu-le in contrast cu diferite teorii gresite, dar populare cu privire la acest subiect. Prin exemple din viata unor oameni ai credintei, dar si prin invataturi si sfaturi directe, cartea ne conduce pas cu pas mai aproape de Acela care a fost facut pentru noi intelepciune, sfintire si rascumparare.

 

In primele numere ale publicatiei Review and Herald din anul 1881, sub titlul general de Sfintirea au aparut o serie de unsprezece articole bine alcatuite, scrise de Ellen G. White.

 

Aceste articole au fost in intregime publicate sub forma unei brosuri in ianuarie 1889. Intitulata Sfintirea biblica, ea a constituit lucrarea de referinta a Bibliotecii Cercetatorilor Bibliei.

 

In anul 1937, acest material a fost retiparit sub titlul pe care il are si astazi: Sfintirea vietii (The Sanctified Life), cuprinzand intregul material initial la care s-a adaugat un paragraf din cartea Profeti si regi. In forma aceasta, mica lucrare a fost de multe ori retiparita si a imbogatit spiritual mii de vieti. 

 

Intr-un nou format, dar fara vreo modificare a textului, acest material profund spiritual si mereu actual este din nou tiparit pentru o mai larga distribuire. Iar pentru comoditatea cititorului, textele biblice au fost incluse in textul curent.

 

In limba romana, prima editie a aparut in anul 1940 si a doua editie, in 1993. In speranta ca si astazi va fi, la fel ca in trecut, un mijloc de profunda ajutorare conducand pe caile mult dorite ale treptelor sfintirii, Il rugam pe Cel Sfant sa faca El ca aceasta noua editie sa ajunga in mainile tuturor acelora care doresc cu adevarat sfintirea.

Nr. pagini: 96

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.