Marturii pentru biserica: Vol. II

DESCRIERE

Dorinta lui Dumnezeu este ca noi sa intelegem bine ceea ce EL ne transmite. Pentru noi, scrierile semnate de Ellen White sunt solii profetice, inspirate de Duhul Sfant, motivate de iubirea Tatalui nostru ceresc fata de orice fiinta omeneasca. Ca si in Biblie, Domnul Isus Hristos este Eroul principal, Personajul central si Intruchiparea idealului lui Dumnezeu pentru omenire.

 

Ca biserica a Ramasitei, avem o misiune unica, un mandat divin, realizabil doar prin Duhul Domnului. Randurile asternute de penita lui Ellen White revarsa lumina asupra detaliilor drumului credintei, ajutandu-ne sa obtinem o imagine de ansamblu corecta a vietii si a misiunii poporului lui Dumnezeu din timpul sfarsitului. Cu incredere in lucrarea constiincioasa si competenta a traducatorului, sa imploram puterea datatoare de viata a Duhului Sfant, pentru ca, la randul nostru, sa traducem in practica, in aceeasi maniera fidela, sfatul divin al Celui care va veni si nu va zabovi.

 

Pastor Teodor Hutanu

 

 

Nr. de pagini: 568

An aparitie: 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0589 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.