Managementul marketingului. Editia a III a

Managementul marketingului. Editia a III a
-15%
Preț: 91,72 lei
107,90 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 1112
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Despre autor

Philip Kotler este una dintre autoritatile mondiale de frunte in marketing. In prezent, este profesor emerit al catedrei de Marketing International "S.C. Johnson & Son" de la Facultatea de Management Kellogg din cadrul Universitatii Northwestern.

Dr. Kotler este coautor al cartilor Principiile marketingului - Principles of Marketing publicata si la Editura Teora si Introducere in marketing - Marketing: An Introduction.. Printre celelalte carti ale sale se numara: Modele de marketing - Marketing Models; Noua concurenta - The New Competition; Servicii profesionale de marketing - Marketing Professional Services; Marketing strategic pentru institutiile de invatamant - Marketing for Educational Institutions; Congregatii de marketing - Marketing Congregations; Inalta vizibilitate - High Visibility; Marketing social - Social Marketing; Marketingul locurilor - Marketing Places; Marketingul natiunilor - The Marketing of Nations; Marketingul serviciilor de gazduire si turism - Marketing for Hospitability and Tourism; Vizionare numai din picioare - strategii pentru marketingul artelor spectacolului; Strategie si marketing pentru muzee - Museum Strategy and Marketing; Kotler despre marketing - Kotler on Marketing.

Pe langa toate acestea, a publicat peste o suta de articole in reviste de inalta tinuta, si este singurul care a castigat de trei ori mult ravnitul premiu Alpha Kappa Psi pentru cel mai bun articol anual publicat in Journal of Marketing.

Profesorul Kotler a fost primul beneficiar al premiului "Educator emerit in domeniul marketingului", initiat in 1985 de Asociatia Americana de Marketing. Asociatia Europeana a Consultantilor de Marketing si Instructorilor de Vanzare i-a acordat propriul "Premiu pentru excelenta in marketing". A primit titlul de doctor honoris causa al Universitatii Stockholm, Universitatii Zurich, Universitatii de Economie si Economia Afacerilor din Atena, Universitatii de Economie si Administrarea Afacerilor "DePaul" din Viena.

Profesorul Kotler a fost consultantul multor companii importante din Statele Unite si strainatate, printre care IBM, General Electric, AT&T, Honeywell, Bank of America, Merck, SAS Airlines, Michelin si altele, pe probleme de strategie si planificare de marketing, organizare a marketingului si marketing international.

Din Cuprins

PARTEA I

MANAGEMENTUL MARKETINGULUI - CE ESTE SI CUM TREBUIE INTELES

PARTEA A II-A
ANALIZA OCAZIILOR DE PIATA

PARTEA A III-A

ELABORAREA STRATEGIILOR DE MARKETING

PARTEA A IV-A

LUAREA DECIZIILOR DE MARKETING

PARTEA A V-A
GESTIONAREA SI PUNEREA IN PRACTICA A PROGRAMELOR DE MARKETING

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.