Hrana zeilor

Hrana zeilor
-22%
Preț: 9,36 lei
12,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Cand am inceput sa adun date pentru aceasta carte, mi-am dat seama ca toata lumea tanjeste dupa ceva si ca lipsa de alimentatie pe deplin satisfacatoare a cauzat, in mare parte, bolile si dizarmonia care afecteaza, actualmente, planeta noastra. Am mai realizat si ca lipsa de instruire mentine aceasta stare de dizarmonie si boala, pentru ca multi oameni pur si simplu nu stiu cum sa se racordeze la o sursa de hrana care sa genereze sanatatea si fericirea fizica, emotionala, mentala si spirituala pe care ne-o dorim cu totii.
Cu toate ca am mai scris doua alte carti din Seria despre Alimentatia Divina, in cartea de fata as vrea sa va prezint o metoda foarte simpla si usor de inteles pentru satisfacerea tuturor felurilor de foame pe care le resimtim, impreuna cu descrierea unui sistem fundamental care, daca omul este dispus sa se lase acordat la canalul potrivit, are si capacitatea de a-i elibera pe oameni de nevoia de a se alimenta cu hrana fizica, daca doresc acest lucru. Oricum, formulele, stilurile de viata si meditatiile din aceasta carte pot fi utilizate de oricine, singura diferenta fiind ca, pentru cei care doresc sa se bucure in continuare de placerile hranei fizice, recomandam o dieta vegetariana pentru mentinerea sanatatii, sensibilitatii si resurselor.
"Hrana Zeilor" cartea si cercetarile pentru ea, cat si sfaturile din ea, totul este valabil pentru toti cei care tanjesc dupa iubire sau sanatate, fericire si/sau pace si prosperitate. Acest tip de foame il definesc prin a te gasi pe ,Nivelul 1' in Programul de Alimentatie Divina. ,Nivelul 2' este acela pe care ne satisfacem aceasta foame si obtinem sanatate si fericire, pace si prosperitate. Nivelul 2 inseamna sa obtinem si sa folosim mijloacele pentru a capata hrana de care avem nevoie pentru a atrage aceste lucruri catre noi. Atunci atingem ,Nivelul 3' al Programului de Alimentatie Divina, prin care ne modelam mai departe si invatam cum sa ne eliberam de nevoia de hrana fizica si cum sa existam intr-o mai mare libertate in spectrul Luminii Violete de pe unda Theta-Delta. In aceasta carte vorbesc despre ambele deziderate si va ofer mijloacele pentru indeplinirea cu succes a ambelor paradigme. (TEXT SCRIS DE JASMUHEEN PENTRU ULTIMA COPERTA)

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

13,53 lei
17,34 lei (-21,97%)
13,53 lei
17,34 lei (-21,97%)
9,36 lei
12,00 lei (-22%)
4,68 lei
6,00 lei (-22%)
14,04 lei
18,00 lei (-22%)
Created in 0.113 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.