A trai cu lumina

A trai cu lumina
-22%
Preț: 4,68 lei
6,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Editura For You are marea bucurie de a va prezenta aceasta carte de exceptie, scrisa de o doamna care traieste în Australia si care de 9 ani nu manânca nimic (îi puteti vedea chipul luminos pe coperta). Ea se hraneste numai cu Lumina, cu prana - acea energie universala pe care o absorbim o data cu aerul pe care-l inspiram. În prezent, în lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hranire, sistem care este vechi de când lumea. Înca din cele mai vechi timpuri, maestrii din Orient se hraneau în acest fel, iar în lumea crestina exista nenumarati preoti si calugari care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divina. Un exemplu clasic al acestui fel de a te hrani este Teresa Neumann (1898-1962), care a trait în Bavaria de Nord.
Fara sa dea retete sau sa-si impuna punctul de vedere, cartea doamnei Jasmuheen demonstreaza cât de puternici suntem, ce capacitati extraordinare are trupul nostru si cât de mult suntem ajutati, în momentul în care suntem hotarâti sa manifestam darurile care ne-au fost date, atunci când Dumnezeu ne-a facut dupa ,,chipul si asemanarea" sa.

Titlul initial al acestei carti a fost Prana si nemurire, ulterior modificat în Alimentatie pranica. Este a patra carte scrisa de doamna Jasmuheen si prezinta experienta fascinanta de a fi hranit fizic numai de Lumina. Cartea atinge si subiecte legate de nemurirea fizica, spiritualitate si exprimare senzoriala, relatii în cadrul noului mileniu si stapânirea mintii prin folosirea unor programari foarte puternice. Mergând pe o cale noua, dar, în acelasi timp, veche de când lumea, multi adopta acum posibilitatea de a depasi starea de vegetarian partial sau total (vegan) si de a deveni breatharian sau lichidarian - o persoana hranita exclusiv de Lumina si de propria sa natura Divina.
Procedeul descris în aceasta carte era, pe vremuri, o stare de a fi rezervata sau atribuita exclusiv sfintilor sau înteleptilor din Orient. El ofera o alternativa practica si spirituala celor care doresc sa atinga nemurirea fizica, sa încetineasca sau sa opreasca procesul de îmbatrânire - sau, pur si simplu, sa ,,traiasca cu lumina".
Acum, doamna Jasmuheen tine conferinte si seminarii în întreaga lume, în care îsi expune modul de a gândi si, în acelasi timp, colaboreaza cu medici si oameni de stiinta care studiaza fenomenul si se straduiesc sa-i dea o explicatie stiintifica multumitoare.
Modul de a trai cu lumina expus de doamna Jasmuheen intereseaza pe foarte multa lume din România, iar cartea are un mare impact, mai ales pentru ca ofera tehnici de meditatie, moduri de gândire noi si elevate - si, fara ostentatie, ne face sa ne întoarcem spre divinitate, spre Divinul din noi, spre Cel care ne-a spus: "Acestea si altele înca si mai mari le veti face si voi." (Ioan, 14,12).

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

13,53 lei
17,34 lei (-21,97%)
13,53 lei
17,34 lei (-21,97%)
9,36 lei
12,00 lei (-22%)
9,36 lei
12,00 lei (-22%)
14,04 lei
18,00 lei (-22%)
Created in 0.068 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.