Ghid Practic de Medicina de Urgenta Washington (Ghidurile Medicale Lippincott), Marck Levine, Hipocrate

Ghid Practic de Medicina de Urgenta Washington (Ghidurile Medicale Lippincott), Marck Levine, Hipocrate
Preț: 220,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Medicina interna

DESCRIERE

Fiecare volum de inalta calitate a seriei de succes Manualele Washington reuneste autori profesori si rezidenti de la Washington University School of Medicine din St. Louis. Ghidul Practic de Medicina de Urgenta Washington, ultimul volum din serie, se focuseaza pe continutul practic pentru doctorii de medicina de urgenta. Complet si concis, poate fi considerat si o referinta de buzunar, oferind informatii la indemana chiar si in punctele de ingrijire.


• Merge dincolo de scopul referintelor traditionale de medicina de urgenta, oferind informatii despre interactiuni, tratamente si stabilizarea pacientilor.
• Capitolele sunt organizate in functie de organe, cu focalizare pe continut cu exemple din practica pentru profesionistii din medicina de urgenta.
• Ideal pentru studentii si rezidentii din departamentele de urgenta, doctorii de medicina de urgenta, precum si asistente medicale si infirmiere.
• Fiecare capitol are aceeasi structura, pe puncte, astfel incat sa se poata descoperi informatia rapid si sa se aplice efectiv intr-o situatie practica.
• Acopera domenii apropiate de departamentele de urgenta: toxicologie, proceduri pentru sfarsitul vietii, ingrijiri psihiatrice, ecografie, violenta in UPU, abilitati procedurale si altele.

Anul publicarii: 2018
Pagini: 756

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.