Finantarea societatilor comerciale. Vol. I. Resursele proprii. Capitalul social

Finantarea societatilor comerciale. Vol. I. Resursele proprii. Capitalul social
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: General
Preț: 29,60 lei
37,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Finantarea societatilor comerciale. Vol. I. Resursele proprii. Capitalul social.  Volumul de fata face parte dintr-o lucrare ampla consacrata temei de larg interes privind finantarea societatilor comerciale, care va fi structurata in patru parti, astfel:
-          Volumul I: Resursele proprii. Capitalul social
-         Volumul II: Fondurile cvasiproprii. Conturile curente, asociatiile in participatiune, parteneriatele public-privat
-          Volumul III: Fondurile imprumutate. Obligatiunile
-          Volumul IV: Aspecte fiscale privind cele trei surse de finantare
   In primul volum, autorul analizeaza– din perspectiva dreptului comparat, accentul fiind pus pe legislatia, doctrina si jurisprudenta franceza in materie– finantarea societatii din resurse proprii, prezentand problematica aporturilor la capitalul societatii (aporturi in numerar, in natura, in industrie), drepturile si obligatiile asociatilor, marirea sau reducerea capitalului social, toate acestea insotite de numeroase trimiteri la doctrina si jurisprudenta in materie.
   Studiul ofera un punct de vedere de ansamblu pentru oamenii de afaceri, dar, deopotriva, si pentru juristii practicieni (judecatori, procurori, jurisconsulti si avocati) si nu numai, studiul fiind folositor si pentru studenti si pentru functionarii publici.

336 pagini
Anul aparitiei: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.243 sec