Electrotehnica si masurari tehnice. Manual pentru clasa a IX-a. Domeniul de pregatire profesionala: Electronica si automatizari de Dragos Ionel COSMA si Florin MARES

Electrotehnica si masurari tehnice. Manual pentru clasa a IX-a. Domeniul de pregatire profesionala: Electronica si automatizari de Dragos Ionel COSMA si Florin MARES
-15%
Preț: 29,74 lei
34,99 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Altele

DESCRIERE

  Manualul ELECTROTEHNICA SI MASURARI TEHNICE este realizat in conformitate cu programa aprobata prin OMENCS nr. 4457/05. 07. 2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor delicee, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniul de pregatire profesionala ELECTRONICA – AUTOMATIZARI, aferent clasei a IX-a, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

    Manualul este structurat in 5 capitole, dupa cum urmeaza:
        Capitolul 1 – Procesul de masurare si componentele sale
        Capitolul 2 – Masurarea marimilor neelectrice
        Capitolul 3 – Legile de baza ale electrostaticii, electrocineticii si electromagnetismului
        Capitolul 4 – Masurarea marimilor electrice in curent continuu si alternativ
        Capitolul 5 – Masurarea marimilor neelectrice cu mijloace de masura electrice

    Manualul ELECTROTEHNICA SI MASURARI TEHNICEare o structura flexibila si prezinta atat aspectele fundamentale, cat si pe cele applicative, putand incorpora, in orice moment al procesului educativ, noi mijloace sau resurse didactice.

    La sfarsitul fiecarui capitol, autorii au elaborat teste de evaluare.

Autori: Dragos Ionel COSMA, Florin MARES
Numar de pagini: 228
Format    21 x 28 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.