Circuite electrice. Manual pentru clasa a IX-a. Domeniul de pregatire profesionala: Electromecanica de Dragos Ionel Cosma si Florin MARES

Circuite electrice. Manual pentru clasa a IX-a. Domeniul de pregatire profesionala: Electromecanica de Dragos Ionel Cosma si Florin MARES
-15%
Preț: 28,05 lei
33,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Altele

DESCRIERE

    Manualul CIRCUITE ELECTRICE este realizat in conformitate cu programa aprobata prin OMENCS nr. 4457/05. 07. 2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor delicee, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniul de pregatire profesionala ELECTROMECANICA, aferent clasei a IX-a, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

    Manualul este structurat in 3 capitole, dupa cum urmeaza:
        Capitolul 1 – Marimile electrice din instalatiile electromecanice
        Capitolul 2 – Circuite simple de curent continuu
        Capitolul 3 – Analiza circuitelor electrice

    Manualul CIRCUITE ELECTRICEare o structura flexibila si prezinta atat aspectele fundamentale, cat si pe cele aplicative, putand incorpora, in orice moment al procesului educativ, noi mijloace sau resurse didactice.

    La sfarsitul fiecarui capitol, autorii au elaborat teste de evaluare.Autori: Dragos Ionel COSMA, Florin MARES
Numar de pagini: 148
Format    21 x 28 cm

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 6.774 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.