Economia Turismului. Studii de caz. Statistici. Legislatie

Economia Turismului. Studii de caz. Statistici. Legislatie
-14%
Preț: 38,70 lei
45,00 lei (-14%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Economia Turismului. Studii de caz. Statistici. Legislatie.    
   
    Industria turistica reprezinta una dintre cele mai importante componente ale economiei mondiale. Ea reprezinta, totodata, una dintre principalele surse de venituri din economia multor tari, prima industrie generatoare de locuri de munca, influentele sale pozitive asupra mediului ambiant fiind semnificative prin parcticarea unui turism durabil.
    Lucrarea de fata se constituie ca un suport didactic complementar elaborat pe baza programei analitice a cursului si tematicii seminariilor de la disciplina"Economia turismului".
    Segmentul de adresare este format din studentii de cursurile de zi si f. r., masteranzii din cadrul facultatilor si specializarilor de profil, in scopul insusirii aspectelor teoretice si mai ales practice specifice activitatii de turism si al intocmirii proiectelor, referatelor etc.
   

Nr. pag: 492

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.