Econometrie. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Econometrie. Editia a II-a, revazuta si adaugita
-5%
Preț: 57,95 lei
61,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Statistica

DESCRIERE

Lucrarea propune introducerea relatiilor de calcul prin furnizarea unor elemente minimale pentru intelegerea folosirii acestora in practica analizei economice. Pentru majoritatea proprietatilor enuntate sunt sugerate o serie de demonstratii si de recomandari practice, folosind pachetul software Eviews. Aceasta abordare sprijina intelegerea logica a fundamentelor econometriei.

De asemenea, lucrarea pune accent pe latura practica a cercetarii economice si prin evidentierea celor mai cuprinzatoare surse de date puse la dispozitie de diverse organisme interne sau internationale. Astfel, sunt abordate, intr-o maniera integrata, toate etapele unei cercetari stiintifice riguroase in domeniul stiintelor economice: alegerea si selectarea celor mai potrivite date, elaborarea metodologiei, utilizarea unui pachet software pentru obtinerea rapida a rezultatelor, precum si analiza si interpretarea acestora.

Cartea se adreseaza in special studentilor la ciclul de licenta din domeniul economic, continutul sau fiind adaptat nevoilor lor specifice. Astfel, pentru parcurgerea lucrarii, sunt necesare cunostinte elementare de matematica, statistica, microeconomie si macroeconomie.


An aparitie 2017
Nr. de pagini 480
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.076 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.