Doina Olga Stefanescu, Cine sunt eu? Dezvoltare personala - Caiet pentru clasa I

Doina Olga Stefanescu, Cine sunt eu? Dezvoltare personala - Caiet pentru clasa I
-12%
Preț: 10,56 lei
12,00 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 64
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Prezenta lucrare este realizata in conformitate cu noua programa scolara pentru clasa I, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin ordinul nr. 3418 din 19. 03. 2013

Lucrarea este de o mare utilitate in acest moment, in care ciclul primar se organizeaza dupa un nou curriculum. Disciplina Dezvoltare personala pune accentul pe manifestarea interesului pentru autucunoastere, a atitudinii pozitive fata de sine si fata de ceilalti si pe utilizarea abilitatilor si a atitudinilor specifice invatarii in context scolar.

Temele abordate sunt foarte importante pentru evolutia copilului la aceasta varsta: raportarea la sine si la ceilalti, exprimarea adecvata a emotiilor in interactiunea cu copii si adulti cunoscuti, ingrijirea personala, prietenia, grija fata de animale si natura etc.

Organizat in sapte unitati - Eu in clasa I, Sunt o persoana sensibila, Am grija de mine, Noi comunicam, Am prieteni, Eu invat, Oare ce meserie voi avea? -, caietul este construit in jurul unor activitati variate, adaptate varstei scolare mici: desen, mici compuneri, discutii libere pe diverse teme si argumentari.

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.