Devianta si criminalitate. Evolutie, tendinte si perspective. Editia a VI-a 2022

Devianta si criminalitate. Evolutie, tendinte si perspective. Editia a VI-a 2022
PRP: 99,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 82,17 lei
Diferență: 16,83 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:

DESCRIERE

Materialele cuprinse in acest volum au fost prezentate la Conferinta nationala cu participare internationala „Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective – DECRET”, a sasea editie, care s-a desfasurat in perioada 10-11 noiembrie 2022, la Universitatea „George Bacovia” din Bacau, in cadrul Sesiunii de Manifestari Stiintifice Aniversare la implinirea a 30 de ani de la infiintarea Universitatii „George Bacovia” din Bacau, manifestari desfasurate in perioada 07-11 noiembrie 2022.

 

   Aceasta conferinta reprezinta un eveniment care este organizat anual, cu scopul de a incuraja activitatea de cercetare si analiza in vederea identificarii celor mai eficace si eficiente modalitati de prevenire si combatere a multiplelor forme de devianta si delincventa, oferind totodata un cadru academic adecvat explorarii stiintifice proactive si schimbului de idei din aria temelor de interes.

 

   La fel ca si primele cinci editii, care au avut loc in fiecare an, incepand cu anul 2015, (cu exceptia anilor 2020 si 2021 marcati de pandemia Covid), aceasta conferinta a fost organizata de Universitatea „George Bacovia” din Bacau in parteneriat cu alte sapte universitati din tara si din Republica Moldova, in parteneriat cu Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” – Academia Romana, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii – Academia Romana, Agentia Nationala Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau, precum si cu alte institutii si organizatii ce tin de mediul profesional cu atributii si responsabilitati in prevenirea si combaterea deviantei si delincventei din Romania.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0605 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.