Conferinta - Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - DECRET - Nita Nelu

Conferinta - Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - DECRET - Nita Nelu
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2020
Pagini: 548
Format: Academic
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Materialele cuprinse in acest volum au fost prezentate la Conferinta nationala cu participare internationala „Devianta si Criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - DECRET”, a cincea editie, care s-a desfasurat in perioada 14-15 noiembrie 2019, la Universitatea „George Bacovia” din Bacau, in parteneriat cu mediul academic si profesional din Romania.

 

Aceasta conferinta reprezinta un eveniment care este organizat in parteneriat, anual, cu scopul de a incuraja activitatea de cercetare si analiza in vederea identificarii celor mai eficace si eficiente modalitati de prevenire si combatere a multiplelor forme de devianta si delincventa, oferind totodata un cadru academic adecvat explorarii stiintifice proactive si schimbului de idei din aria temelor de interes.

                                     

Mai multe informatii pot fi obtinute prin vizitarea site-ului conferintei: http://decret2019. ugb. ro/ISBN: 2559-4915

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.060 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.