Culegere de teste grila pentru licenta si pentru concursuri de primire in profesie. Editia a 2-a

Culegere de teste grila pentru licenta si pentru concursuri de primire in profesie. Editia a 2-a
PRP: 69,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 59,42 lei
Diferență: 10,48 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Despre lucrare

Editia 2 a lucrarii contine peste 2000 de grile de tip inchis din tematica examenului de licenta. Este un instrument util pentru absolventii facultatilor de Drept care se pregatesc pentru examenul de finalizare a studiilor sau pentru sustinerea examenelor de semestru la disciplinele Drept civil si Drept penal, precum si pentru cei interesati de verificarea cunostintelor, inaintea sustinerii unor examene sau concursuri de intrare in profesie.

Testele sunt formulate din problematica dreptului civil si a dreptului penal, avand la baza dispozitiile legale in vigoare, in special noile Coduri.

Din cuprins

  • Drept civil: partea generala, drepturile reale, teoria obligatiilor, contractele, succesiunile
  • Drept penal: atat partea generala, cat si cea speciala

Puncte forte

  • peste 2000 de grile de tip inchis de drept civil si drept penal cuprinzand tematica examenelor (licenta, primire in profesie)
  • autorii sunt practicieni cu o vasta experienta practica
  • raspunsuri la teste
  • posibilitatea verificarii cunostintelor direct pe culegere
  • bibliografie pentru aprofundarea cunostintelor

Despre autori

GENOIU, Ilioara este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept si ?tiinte Administrative din cadrul Universitatii „Valahia” din Targoviste.

MARE?, Cristian este avocat si lector universitar doctor, la Facultatea de Drept si ?tiinte Administrative din cadrul Universitatii „Valahia” din Targoviste.

MASTACAN, Olivian este lector universitar la Facultatea de Drept si ?tiinte Administrative din cadrul Universitatii „Valahia” din Targoviste si avocat.

MOCANU, Livia este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept si ?tiinte Administrative, Universitatea „Valahia” din Targoviste.

TATU, Maria Angela este lector universitar doctor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, avocat si fost procuror.

VLADILA, Lavinia Mihaela este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept si ?tiinte Administrative, Universitatea „Valahia” din Targoviste si avocat.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.