C - Manual complet

C - Manual complet
-15%
Preț: 41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 856

DESCRIERE

Herbert Schildt, ale carui carti despre C si C++ s-au vandut in peste un milion de exemplare in toata lumea, a alcatuit cel mai bun manual de referinta despre limbajul C. Raspunsurile la intrebarile dumneavoastra despre C se gasesc direct aici, chiar daca sunteti un programator incepator in C sau un profesionist. Pentru a gasi usor tema dorita, C - Manual complet este alcatuit din cinci parti, fiecare din ele tratand un aspect important din C.

PRIMA PARTE prezinta limbajul C in detaliu, inclusiv cuvintele cheie, tipurile de date, operatorii, functiile, pointerii, intrarile si iesirile de pe disc, alocarea dinamica si altele.
PARTEA A DOUA descrie complet, dupa categorie, functiile de biblioteca. Sunt tratate functii definite prin ANSI si multe extensii curente, cum ar fi cele compatibile cu tipul de fisier Unix, grafice si de interfatare cu sistemul de operare.
PARTEA A TREIA arata cum se aplica limbajul C, concentrandu-se pe algoritmi utili si pe aplicatii interesante in C.
PARTEA A PATRA se ocupa de mediul de programare in C, incluzand eficienta, portabilitatea, depanarea si interfata cu codul in limbaj de asamblare.
PARTEA A CINCEA dezvolta un interpretor de C.

C - Manual complet este o carte aparte fata de orice alta carte despre C, prin exemplele numeroase si variate, care clarifica fiecare concept de baza al limbajului.

In C - Manual complet veti descoperi secrete valoroase, ce nu pot fi gasite in alta parte. Intr-un cuvant, acesta este un manual de programare in C la care veti apela mereu.

Compatibil cu practic orice compilator de C/C++, inclusiv cu ultimile versiuni de Borland C++ si Visual C++. Trateaza standardul ANSI C.

Domeniu: Programare / C

Nivel: orice programator in C

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.