C++ Manual complet

C++ Manual complet
-15%
Preț: 41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 642

DESCRIERE

C++ Manual complet este un ghid cuprinzator ce descrie toate componentele din C++. Este scris in stilul ferm al lui Schildt, atent la detalii si prezinta toate elementele acestui limbaj important. In acest bestseller bine organizat si ilustrat, veti gasi raspunsuri clare pentru intrebarile dvs. legate de C++, indiferent daca sunteti un incepator in C++ sau un programator cu experienta.

C++ Manual complet, compus din trei parti, va explica bine, concis si intr-o ordine logica ceea ce trebuie sa cunoasteti.

Prima parte descrie radacinile limbajului C++: limbajul C. Deoarece C este fundatia pe care s-a cladit C++, aceasta prezentare aprofundata a limbajului C ofera o baza solida, necesara utilizarii integrale a caracteristiciior de programare orientata pe obiecte adaugate in C++, precum si a celor mai noi facilitati in domeniu.

Partea a II-a descrie in detaliu limbajul C++ si caracteristicile sale de programare orientata ,

pe obiecte. Veti examina aici:

clasele si obiectele
functiile constructor si destructor
supraincarcarea functiilor si a operatorilor
referirile
functiile si mostenirile virtuale
sistemul I/0 orientat pe obiecte din C++
functiile de conversie si constructorii de copiere
operatorii new si delete, si multe altele.

In partea a III-a, Schildt trateaza cateva dezvoltari utile de programe. Aici sunt prezentate aplicatii practice in C++, pe care le puteti folosi ca atare sau ca punct de plecare in propriile dvs. proiecte. Veti mai gasi, de asemenea, informatii recente despre:

modele (compatibile cu functii generice si clase)
tratarea exceptiilor
bibliotecile de clase
caracteristicile noi adaugate de standardul ANSI C++ propus

Cu ajutorul deosebitei perspicacitati a autorului, veti descoperi noi tehnici de programare in C++, neintalnite in alta parte. Fiind complet actualizata si revizuita astfel incat sa acopere toate dezvoltarile mai noi din C++, incsusiv standardul ANSI C++ propus, C++ Manual complet este cartea la care veti apela mereu in programarea in C++.

Domeniul: Programare / C++

Nivelul: incepator, mediu, avansat, orice programator in C++

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
SUPER TARE CARTEA ASTA PENTRU ADEVARATI PROGRAMATORI K MINE

Titluri de același autor

41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Created in 0.066 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.