Auditul Resurselor Umane (Irinel Marin)

Auditul Resurselor Umane (Irinel Marin)
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Finante-banci

DESCRIERE

 Lucrarea de fata trateaza acest domeniu relativ nou, subliniind faptul ca unul dintre cele mai importante argumente prin intermediul caruia poate fi justificata dezvoltarea auditului de resurse umane ca domeniu de cercetare stiintifica si aplicativa il reprezinta identificarea unor noi modalitati, mai eficiente de conducere si administrare a resurselor umane, in vederea obtinerii de catre companii a avantajului competitiv.

      Abordarea auditului de resurse umane, ca disciplina de studiu, prezinta o importanta majora deoarece implica masuri de mentenanta si imbunatatire continua a strategiilor, practicilor si politicilor de resurse umane, aceasta cu atat mai mult, cu cat domeniul auditului resurselor umane a ridicat si ridica numeroase probleme sau diverse aspecte teoretico-metodologice si normative de audit, care nu au fost inca suficient explicate sau lamurite pe deplin. Din acest punct de vedere, lucrarea poate constitui o baza de plecare pentru cercetari ulterioare, prin dezvoltarea unor aspecte prezentate sau prin abordarea altora noi.

An aparitie 2011
Nr. de pagini 290
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.097 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.