XML in FLASH

XML in FLASH
-15%
Preț: 45,99 lei
54,10 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Design web

DESCRIERE

Despre carte

XML in Flash™ este o carte excelenta de introducere in crearea de aplicatii Flash de varf, cu ajutorul limbajului XML. Acesta devine rapid cel mai popular mod de stocare si gestionare a datelor. Cartea incepe prin a prezenta elementele fundamentale ale limbajului XML si obiectului XML, din programul Flash. In Partea I, programul Flash este folosit ca un instrument de invatare, pentru studiul elementelor de baza pentru integrarea Flash/XML. Partea a II-a trateaza modul in care programul Flash colaboreaza cu limbajele middleware, cum ar fi PHP si ASP, precum si problemele legate de performante si optimizari. De asemenea, veti crea un avizier de mesaje Flash cu o baza de date. Partea a III-a studiaza amanuntit avantajele obiectului XMLSocket. In final, Anexele contin informatii de referinta valoroase privind obiectele XML, XMLNode si XMLSocket, precum si intrebarile puse frecvent (FAQ).

Exemplele de aplicatii ilustreaza de asemenea conceptele cheie, necesare pentru intelegerea relatiei Flash/XML.

Despre autori

Craig Swann este un membru activ al "comunitatii Flash", inca de la inceputuri si a fondat in 1997 Agentia CRASH!MEDIA, ca modalitate de exprimare si explorare a acestui peisaj digital interactiv. CRASH!MEDIA este o agentie de proiectare interactiva, cu sediul la Toronto, care este specializata in integrarea ideilor noi in tehnologiile de varf. Agentia CRASH!MEDIA a lucrat la o gama larga de proiecte Flash, pentru urmatoarele companii: Coca-Cola, Intel, Alliance Atlantis, YTV, General Mills, University of Toronto, The Canadian Gemini Awards, MGI Software si Orchestra Simfonica din Toronto etc. Anul trecut, situl Flash al Agentiei CRASH!MEDIA a primit premiul "Best National/International Design", la festivalul South and Southwest Interactive Festival, iar in acest an a primit prestigiosul premiu Macromedia Site of the Week Award. In momentul de fata, Agentia CRASH!MEDIA se extinde pe noua piata a transmisiunilor fara fir, prin crearea de aplicatii pentru acestea, pentru dispozitive care accepta programul Flash, inclusiv calculatoarele de buzunar, modulele set-top si calculatoarele PDA.

Gregg Caines a fost timp de cativa ani un realizator Web liber-profesionist, lucrand pentru cateva companii cu nume mari, inclusiv RaceFace, Durex, Aramark si CRASH!MEDIA. Este specialist in programul Flash, limbajele ASP si PHP, abordand cu placere si noi limbaje si tehnologii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Design web - Cele mai vândute cărți

29,13 lei
39,90 lei (-26,99%)
24,78 lei
29,50 lei (-16%)
45,99 lei
54,10 lei (-14,99%)
32,47 lei
38,20 lei (-15%)
Created in 0.080 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.